CEEC 

El Centre Esportiu i d'Estètica Corporal (CEEC) està pensat perquè tothom que ho desitgi pugui venir a realitzar una activitat esportiva, sempre monitoritzada per especialistes amb un ampli coneixement en la matèria, format per llicenciats en activitat física i l'esport, diplomats en fisioteràpia, acreditats en nutrició, professors i esportistes d'alt nivell.

CEEC és un centre pensat per a tothom en que cadascú podrà triar l'activitat física que millor s'adapti a les seves necessitats sempre amb la supervisió i assessorament dels professionals del centre.

CEEC ofereix una atenció personalitzada, aplicant els últims coneixement tant a nivell esportiu com de nutrició, per assolir uns resultats òptims tant en l'estètica corporal com en la salut.

Una activitat física ben dirigida i adaptada a cada necessitat, és molt important per aconseguir millorar la salut i el benestar a qualsevol edat. Des dels més petits per aconseguir una millora en la psicomotricitat, passant pels joves que podran aconseguir mantenir i millorar l'estètica corporal, fins als més grans per assolir una millor tonificació muscular que permeti ser independents per a les activitats de la vida diària i reduir les caigudes i per tant el risc de fractures.

En definitiva un centre professional destinat a l'obtenció de resultats en els teus objectius.

Vine a gaudir de l'esport amb nosaltres!! Vine a fer salut!!!

INFORMA'T MÉS A RECEPCIÓ O PER WHATTSAPP

ALTARRIVA I GODOLA I3. BERGA                                                                                                       680 367 613